TRAVEL WODs

No Excuses – don’t skip the WOD

WOD = workout of the day

Houd maar op met het verzinnen van excuses, deze Travel WOD’s zijn echt overal uitvoerbaar! Waar en wanneer je ook op reis bent, of dit nu voor vakantie of zaken is, in Nederland of aan de andere kant van de wereld, deze WOD’s zijn peanuts! Je hebt geen apparatuur nodig. Vergeet alleen je sportkleding en je dagelijkse dosis motivatie niet mee te nemen op reis.

Zelf ga ik nogal vaak op reis, soms een weekend, soms een week en jaarlijks een lange vakantie van een paar weken. Ik neem mijn hardloopschoenen altijd mee en vind het heerlijk om ‘s ochtends vroeg een rondje te lopen door een omgeving die ik nog nauwelijks ken. Soms duik ik zelfs de gym van het hotel in maar sinds ik aan CrossFit doe kijk ik ook altijd even of er een CrossFit box in de buurt is. Toch heb ik nog nooit mee gedaan in een box buiten Nederland. Er was altijd te kort tijd of mijn gezelschap liet het niet toe.

Deze Travel WOD’s zijn daarom ideaal. Tijdens mijn hardlooprondje voeg ik gewoon nog even wat oefeningen toe. Het liefste doe ik dit op het strand maar op je hotelkamer is ook prima te doen.

Give it a try!
Probeer ook eens uit en laat mij weten of het gelukt is tijdens jouw city trip, zonvakantie of zakenreis.

,

TRAVEL WOD MALAGA

Workout op het strand