Travel WOD: Rotterdam

Het nieuwe jaar inluiden in Rotterdam kan ik iedereen aanraden. Wat een geweldige stad is Rotterdam toch en extra speciaal tijdens Oud & Nieuw vanwege het grote vuurwerkspektakel op de Erasmusbrug. Ik heb een grote liefde voor bruisende steden en daarom mocht een bezoek aan Rotterdam niet langer uitblijven. Rotterdam was mij niet geheel onbekend, één van mijn lieve vriendinnen woont in de buurt en ik ben eens bij het evenement City Racing Rotterdam (toen nog Bavaria City Race) geweest. Door nu een paar dagen in de stad te verblijven heb ik de stad pas echt goed leren kennen. Én niet geheel onbelangrijk voor dit item, ik heb hier ook een te gekke WOD gedaan met uitzicht op de Maas! (zie video onderaan de blog)

Travel WOD Rotterdam

Het jaar begint voor mij altijd met goede voornemens en ik stel elk jaar weer een aantal doelen voor mezelf. Op het gebied van werk maar ook privé en natuurlijk doelen m.b.t. CrossFit en hardlopen.

Eén van die doelen is: een WOD doen op een unieke plek tijdens mijn city trips of verre reizen.

Afgelopen jaar heb ik erg veel gereisd maar heb ik mijn workouts nooit vastgelegd. Dat ga ik vanaf nu dus wel doen!

Op 2 januari zet ik mijn wekker net even wat vroeger en hijs ik mezelf in mijn sportoutfit. Vergeet deze dus nooit op reis, het is even wat extra pakken maar je begint je dag meteen goed én ziet de stad op een hele andere manier! Ik heb mijn favo running broek en compressie shirt mee, het is koud dus draag ik er wel een jasje overheen tijdens het hardlopen. Mijn vriend heb ik ook uit bed getrokken want hij moet dit tafereeltje voor me vastleggen. En nee, vriendlief krijg ik nog niet mee in sportoutfit. Misschien een volgende keer als we een WOD mogen doen in een lekker warm land ; )

Vanaf ons hotel aan de Coolsingel ben ik gaan hardlopen. Vervolgens de Erasmusbrug over, langs een aantal van mijn favoriete hotspots zoals het Nhow hotel en Hotel New York. Ik loop een rondje en kom uit voor aan de kade. Je raad het al, met fantastisch uitzicht op de Maas, Euromast en de Erasmusbrug. Love it! Inmiddels warm geworden dus mijn vestje gaat uit. Na wat rekken en strekken begin ik aan mijn WOD.

WOD

10 push ups

15 sit ups

20 airsquats

10 x push up

10 x push up

10 x push up

10 x push up

10 x push up

10 x push up

15 x sit ups

15 x sit ups

15 x sit ups

15 x sit ups

15 x sit ups

15 x sit ups

20 x air squats

20 x air squats

20 x air squats

20 x air squats

Heavy, ik voel dat ik de afgelopen dagen weinig slaap heb gehad en niet alleen maar gezond heb gegeten en gedronken. Dat hoort nou eenmaal bij de feestdagen maar dat voel je dan wel tijdens zo’n workout. Mijn uithoudingsvermogen ligt lager dan normaal. De kou valt me erg mee, ik vind het heerlijk zo in de frisse wind. Het uitzicht maakt alles goed.

Did it in 9.41 minuten! Trots en weer een ervaring rijker!

Deze workouts zijn ook heel goed thuis uit te voeren, je hebt er niets anders voor nodig dan jezelf! Natuurlijk hoop ik dat ik je nu inspireer en motiveer omzelf aan de slag te gaan.

Inspireer jezelf, mij en ook andere om tijdens de eerst volgende city trip of reis een WOD uit te voeren op een unieke plek. Post een foto van jouw WOD op die unieke plek op Instagram en tag @martine_crossmyheart

X.Martine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.