Travel WOD aan Zee

Zodra het lekker weer is wil ik zoveel mogelijk buiten trainen. Mijn Travel WODs zijn zeer geschikt om buiten uit te oefenen en met mooi weer is dat toch het allerfijnste! Maar is het nu niet een beetje vroeg voor een Travel WOD aan Zee?

Nee dus! Nu het weer grijs en grauw is vergeten we het misschien maar we hebben al dagen vol zonnestralen gehad. Op die dagen begint het mij meteen te kriebelen, ik wil naar buiten. Iets doen! Vorige week was ik niet op reis maar heb ik wel een workout gedaan die perfect is voor op reis. Tijdens je zonvakantie in Tenerife, roadtrip door Amerika of op de camping van Texel?!

Bekijk snel de video hieronder.

Spring - Cross My Heart

Oké dit is dus een reisje van 1 dag. FUN! Mijn vriend wil naar het strand voor de ontspanning, lekker wandelen en op het terras hangen. Ik voeg daar gewoon nog een workout on the beach aan toe. No problem, in mijn sportoutfit kan ik naderhand ook prima genieten van een drankje op het terras!

Travel WOD aan Zee - Cross My Heart

We besluiten om naar Bergen aan Zee te gaan. We maken eerst een flinke wandeling over het strand. Het is druk, er lopen veel mensen met honden en er zijn families aan het vliegeren. We lopen tegen de wind in, de wind is hevig, de tranen prikken in mijn ogen. Toch is de frisse lucht heerlijk en met de zon erbij totaal niet koud. Na de wandeling ben ik goed opgewarmd en op een rustige plek doe ik mijn workout.

HERE I GO, 10 minuten lang zoveel mogelijk rondes van:

WOD

10 minuten AMRAP

10 push-ups

15 mountain climbers

20 lunges

30 sit-ups

I CHALLENGE YOU

De workout is pittiger dan je denkt. Ik heb 4 rondes + 3 push-ups kunnen maken in 10 minuten tijd. Ik ben benieuwd of je mijn score gaat verbeteren? Kom maar op!

Probeer jezelf wel altijd te motiveren om zoveel mogelijk uit de workout te halen als mogelijk. Ervaar het heerlijke gevoel van echt iets gedaan te hebben en welverdiend op het terras neerploffen 😉

Wauw ik voel naderhand vooral mijn buikspieren branden. Het zijn toch 120 sit-ups!

MOTIVATE YOURSELF!

Jij: Ik kan dit!

Deze Travel WOD aan Zee is ook heel goed thuis uit te voeren, je hebt er niets anders voor nodig dan jezelf!

Inspireer jezelf, mij en ook andere om tijdens de eerst volgende city trip of reis een WOD uit te voeren op een unieke plek. Post een foto van jouw WOD op die unieke plek op Instagram en tag @martine_crossmyheart

X.Martine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.