My Running Playlist

Muziek doet veel met mij. Tijdens het hardlopen moet ik gewoon muziek luisteren. Ik heb het geprobeerd zonder ‘my running playlist’, de Zandvoort Circuit run liep ik zonder. Het loopt rustgevend zonder muziek en ik kan beter naar mijn ademhaling en stappen luisteren. Toch geeft muziek mij de extra boost die ik nodig heb om net even harder te lopen. Muziek maakt me sneller en laat de pijn van een zware workout verdwijnen. 

Running Playlist

Ik geef me nu wel heel erg bloot door ‘my all-time favorite running playlist’ met je te delen. Het is een mix van songs van alweer wat jaren terug. Samengesteld toen ik trainde voor de halve marathon van Schoorl. Nog steeds vind ik dit heerlijke songs om op te lopen.

Nu ik het hardlopen weer heb opgepakt en binnenkort zelfs meedoe aan een atletiek competitie en dus meer train is het tijd voor een nieuwe running playlist met meer songs van nu, toch wilde ik je deze lijst niet onthouden!

Het zijn alles behalve rustige songs, laat je er niet door afschrikken.
Lekker commercieel maar oh zo lekker om hard op te gaan!

MY ALL TIME FAVORITE RUNNING PLAYLIST

1. Will.i.am Scream & Shout
2. Julio Bashmore – Au Seve
3.Calvin Harris – We’ll Be Coming Back
4. Pitbull – Don’t Stop The Party
5. David Guetta – She Wolf (Falling to Pieces) [feat. Sea]

Als ik denk dat ik niet meer kan geeft deze song me weer kracht

6. Bruno Mars – Locked Out Of Heaven
7. Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child
8. Tiësto – Traffic
9. Lady Gaga – Just Dance
10. Avicii – Levels

11. Loreen – Euphoria
12. Calvin Harris – Drinking from the bottle

Van dit liedje ga ik altijd nog harder lopen 

13. Niconé – Caje
14. Rudimental – Feel The Love [feat. Jochn Newman]
15. Usher – More
16. Jay Sean – Down
17. Beyonce – Crazy in Love
18. David Guetta – Titanium
19. Cheryl – Fight For This Love
20. Katy Perry – I Kissed a Girl

21. Skrillex – Bangarang

Heavy, maar oh zo lekker tijdens het lopen!

22. New Order – Blue Monday
23. Bastille – Pompeii
24. Sandro Silva – Epic
25. Asaf Avidan – One Day
26. Jessie J – Domino

Feeling sexy and free, motivation songs!

27. Gossip – Heavy Cross
28. John Newman – Love Me Again
29. Pitbull – Feel This Moment
30. Icona Pop – I Love It

MusicOké er zitten wat rammers tussen, maar probeer eens! Je gaat er echt harder van lopen. Ik krijg hier zoveel energie van!!

Next time mijn favo workout playlist tijdens mijn CrossFit workouts. Die ziet er toch weer anders uit!

Do you like my Running Playlist?
Let me know what you think!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.