Workout Of the Day in May

Druk, druk, druk! We hebben tijd tekort in onze drukke levens. Met de Workout Of the Day in May maak ik jouw leven een stukje makkelijker! Train met mij mee en doe wekelijks 2 a 3 keer, 6 oefeningen. Bekijk na 1 maand het resultaat. Voel jij je fitter, strakker én gelukkiger?

Home workout, thuis sporten

Zeker wanneer ik erg druk ben of zoals afgelopen weken geblesseerd, biedt een home workout uitkomst. Je hoeft niet de deur uit, dit scheelt je in tijd. Tijd is kostbaar en we zijn voordurend opzoek naar meer ruimte in onze overvolle agenda’s. Toch willen we een actief en gezond leven leiden, en daar moet je wel iets voor doen. Door het filmen van een aantal oefeningen en mijn uitleg daarbij zorg ik dat je jouw dag goed begint of eindigt. Zonder een bezoek aan de sportschool, dus zonder dat het je al te veel tijd kost.

6 oefeningen die jij de hele maand mag proberen! Doe je mee?

Ga 10 minuten eerder je bed uit en doe de workouts uit de video voordat je gaat douchen, je kinderen wekt of mijn motivatie ontbijt maakt!

Bekijk onderstaande video, doe de workouts na in je eigen tempo of doe gelijk met mij mee. Probeer een oefening zo lang mogelijk vol te houden. Herhaal de workouts achter elkaar, minimaal 2 keer per week. Welk resultaat bereik jij na 1 maand?

Eind mei kan je de oefeningen net zo lang volhouden als ik. Dat weet ik zeker! Jij toch ook? 

YOUR ONLY LIMIT IS YOU

Bekijk de video, ik praat je door de oefeningen heen en geef je zelfs nog variaties op oefeningen om het je makkelijker te maken. Herkenbare oefeningen als de plank gebruik ik vaak om mijn core (romp) te versterken. Met core stability werk je niet alleen aan een strakke buik, je verbetert je flexibiliteit en stabiliteit. Perfect als basis voor het uitvoeren van welke sport dan ook!

Zoals je ziet, serieuze hoofden en gekke bekken trekken mag.

Succes!

Ik doe met je mee hoor, nog niet dagelijks maar de workouts bieden zeker inspiratie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.