Biologische hotspot Londen

Londen is wat mij betreft de meest inspirerende stad van Europa. Mijn jaar is niet compleet zonder een bezoek aan deze prachtige stad. Inmiddels ken ik Londen vrij goed. Zo is Shoreditch mijn favoriete wijk in Londen, je vindt er hippe ontbijttentjes en de beste (biologische) burgers. Zondag is de perfecte dag om naar Notthing Hill te gaan. Struinen over Portobello Road Market en neerstrijken voor een ontspannen brunch. Ontdek nu mijn favoriete bio hotspot in West Londen.

healthy food Londen

Daylesford, een 100% biologische winkel en café in één. Op vijf minuten loopafstand rechts van Portobello Road Market. De verse en seizoensgebonden producten worden dagelijks aangeleverd vanuit de Daylesford boerderijen.

De geur van vers brood komt je tegemoet wanneer je de winkel binnen stapt. Groente, vlees, kazen, brood en sweets staan allemaal netjes opgesteld. De trap naar boven leidt je naar het café welke uitkijkt op de winkel. Je wordt er hartelijk ontvangen en naar je tafel begeleidt.

Het Daylesford menu verandert bijna dagelijks aangezien de producten rechtstreeks van de biologische boerderij komen en zij afhankelijk zijn van het weer en de tijd van het jaar. Kies bijvoorbeeld uit pannenkoeken, gerechten met eieren of biologische salades.

Biologisch hotspot Daylesford Londen

De winkel is een feestje voor liefhebbers van verse producten.

Biologisch hotspot Daylesford Londen

Een uitgebreide kaart met biologische gerechten.

Samen met mijn Londen girl geniet ik van een heerlijke brunch. De manager maakt nog een praatje met ons wat de beleving compleet maakt.

Tijdens mijn bezoek aan het toilet ontdek ik een trap naar beneden waar nog een shop verstopt zit. Ze verkopen er huishoudartikelen, kookboeken, cadeau artikelen en de Bamford bad en body lijn. Ook hier kan je lekker rondsnuffelen en jezelf verwennen met iets lekkers.

Brunch met een gezond sapje!

Heb je inspiratie nodig voor nieuwe sapjes om je dag goed te beginnen?
Deze sapjes zijn super healthy! #healthychoices


Biologisch sapjes Daylesford Londen

Reinigt en zuivert het lichaam!

b bold – groene appel, biet, sinaasappel, geelwortel en de Japanse kruis ginkgo biloba

Het sapje is voedzaam, en zit boordevol essentiële vitaminen en mineralen. Fris, fruitig en heeft een positief effect op je hele lichaam.

Houdt de bloedsuikerspiegel stabiel!

b balanced – appel, komkommer, bleekselderij, bladgroenten, limoen en gember

De diverse bladgroenten in dit sapje bevatten een hoge concentratie heilzame voedingsstoffen. Goed voor je immuunsysteem en houdt je bloedsuikerspiegel op pijl.

Waar?
208 – 212 Westbourne Grove, Notthing Hill , London, W11 2RH

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.