Wie jarig is trakteert!

Het is feest! Mijn blog bestaat 1 jaar en dit wil ik goed met je vieren! Het was een jaar vol nieuwe uitdagingen zoals je kan lezen in mijn laatste blog van 2016. Zonder jou als mijn trouwe lezer had ik niet de motivatie gehad om elke keer weer over mijn actieve passie te schrijven. De lieve berichten die ik op mijn blogs, Facebook en Instagram krijg zijn super leuk en daarom ga ik gewoon nog een jaar door. Om dit feestje met jou te vieren heb ik een leuke WINACTIE voor je in petto!

Cross My Heart 1 jaar, wie jarig is trakteert!

Online trainen met Model Workout

Het nieuwe jaar fanatiek inluiden! Dat heb ik aan de start van 2017 gedaan samen met een enthousiaste groep vrouwen. Op uitnodiging van My Model Workout heb ik namens Eat Pure Love de lancering van het nieuwe programma GAME YOUR WORKOUT mogen bijwonen. Het is een nieuw concept van online fitness platform Model Workout. Het doel is simpel, snel en toch efficiënt trainen. En willen we dat niet allemaal? Model Workout is opgericht door een team van personal trainers en voedingsdeskundigen. Geen tijd om te sporten, doe het dan vanuit huis. Ideaal!

Lees meer over mijn ervaring met het programma op Eat Pure Love.

Heb jij ook een goed voornemen gesteld om fitter te worden in 2017? Ga dan net als mij aan de slag met GAME YOUR WORKOUT. Doe dagelijks een korte workout van 5-15 minuten. Ga terug naar de basis met simpele maar efficiënte fitness oefeningen zoals de squat of burpee.

Voor mij is het platform en programma ook nieuw maar de workout heeft me wel getriggert. Maak nu kans op 3 maanden GRATIS trainen via Model Workout! Hoe leuk is dat?! GET HAPPY & FIT!

WINNEN!

Hoe win je? In samenwerking met My Model Workout en Eat Pure Love verloten we 3x een gratis pro account voor 3 maanden. Zo kun jij ook starten met online trainen! Meedoen is easy!

  1. Laat een reactie achter onder het artikel van Eat Pure Love en laat weten waarom jij graag fitter wilt worden dit jaar en het dus verdient om dit abonnement te winnen.
  2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden.
  3. And last but not least: like mijn Facebookpagina!

De winnaar maken we zondag 22 januari bekend. Succes!

X.Martine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.