Event Designer

‘Great communication begins with connection’ – Oprah Winfrey

Een samenwerking met mij geeft jou in de aanloop naar het evenement meer rust en meer overzicht. Je hoeft het niet allemaal zelf te doen, maar je kunt rekenen op een ervaren Event Marketeer die precies weet wat er in de voorbereidingsfase én tijdens het evenement zelf moet gebeuren. En vervolgens zorgt dát het gebeurt.

Waarom ik in de de kracht van events geloof

Grip en overzicht

Natuurlijk kijken we vooraf hoe we onze samenwerking invullen, zodat het op een manier gaat waarbij jij je comfortabel voelt. Hoe dan ook betekent het voor jou dat je grip houdt op de organisatie van het evenement, maar zonder dat je jezelf vermoeit met het regelen van allerlei ‘kleine dingen’. Het betekent dat je precies op de hoogte bent van hoe het ervoor staat, maar zonder dat je zelf leveranciers of andere partijen achter de broek aan hoeft te zitten.

Om je een idee te geven: in de afgelopen jaren heb ik als projectmanager gewerkt voor evenementenbureaus, (online) reclamebureaus, een sportmarketingbureau en mooie opdrachtgevers waaronder: stichting CARMABI Nederlandse Antillen, Curaçao, InventDesign specialisten in creatieve LED, Adobe, Mazda, Old Amsterdam, Stibat Stichting Lege Batterijen en ICTZ. Projecten waar ik trots op ben zijn TEDxAmsterdam, Accenture Innovation Awards, The Next Web en de Young Capital Dutch College League. Neem ook een kijkje bij mijn portfolio >>

De voordelen

 • Ik begrijp hoe belangrijk persoonlijk contact is bij het overbrengen van een boodschap en het (letterlijk) in beweging brengen van mensen.
 • Het succes van een evenement zit in de beleving ervan. De basis hiervoor wordt al gelegd bij het invullen van het creatieve concept; dit neem ik graag op mij.
 • Ik heb ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van evenementen in allerlei soorten, maten en settings. Ik ken het klappen van de zweep, weet waar de valkuilen zitten en welke details voor bezoekers het verschil maken tussen ‘leuk’ en ‘fantastisch’.
 • Ik ben pro-actief, meedenkend en kijk ver vooruit, waardoor belangrijke beslissingen al in een vroeg stadium genomen kunnen worden en acties in gang gezet worden.
 • Mijn netwerk zit vol met expertise op allerlei verschillende vlakken. Is er extra ondersteuning nodig, dan is dat snel geregeld.
 • Ik ben creatief en kan zorgen voor de finishing touch.
 • Mijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk!

GRAAG MAAK IK KENNIS MET JOU!

Het samenbrengen van mensen, impact maken en iedereen laten genieten. Dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Ik vind dat events als grondstof en hoogtepunt van elke strategie zou moeten staan. Een event zet kracht bij een profilering, je maakt je doelgroep fan!

Met mijn 7+ jaar ervaring in marketing, communicatie en evenementen ben ik dé geschikte Event Marketeer die een live event voor jouw doelgroep neerzet. Van A tot Z. Mijn kracht zit in de communicatie met mensen, een goede coördinatie van activiteiten, punctualiteit en service.

Mijn positieve energie en gedrevenheid breng ik over op mijn omgeving. Dagelijks wil ik mezelf en mijn klanten kunnen verrassen. De lat ligt altijd hoog bij mij. Succes en plezier in mijn werk is key!

Mijn persoonlijke aanpak kenmerkt mij, geen vage e-mails of lange whatsapp berichten maar echt contact zodat we de lijnen kort houden en samen gaan voor het beste resultaat. Graag vertel ik je nog veel meer over wie ik ben. Het liefste doe ik dit dus live, onder het genot van een kop latte of thee

Martine in a heartbeat

 • Mijn drang om het maximale uit mezelf te halen is groot. Ik ben een ondernemend type en kom graag op onbekend terrein. Zo haal ik enorm veel nieuwe energie uit de reizen die ik maak en is het doel om dit ook met mijn eigen onderneming te doen;
 • Altijd in beweging. In werk en daarbuiten. That’s me. Tot het uiterste gaan tijdens mijn CrossFit trainingen. Mijn hoofd legen tijdens het hardlopen en rust pakken op mijn SUP board. Stand Up Paddling geeft mij het gevoel van vrijheid. Ik heb zelfs papieren als SUP coach. Samen het water op, dan verschijnt er altijd een glimlach op mijn gezicht;
 • Mijn gezonde levensstijl geeft enorm veel energie. Gezond eten, veel bewegen en bewust met mijn lichaam omgaan. Dit resultaat in betere werkprestaties en een energieker en gelukkiger leven;
 • Ik word blij van positieve en gemotiveerde personen die net als ik de drang hebben om iets moois te creëren. Mijn man is de meest positieve persoon die ik ooit heb leren kennen. Het is zo fijn om samen te zijn met iemand die jouw goed aanvult. Dankzij hem ben ik wie ik nu ben. Super happy.Cross My Heart

Meer weten over Food? CrossFit? Hardlopen? Lees naast mijn business ook mijn lifestyle blogs.


Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennismaken! Vul het contactformulier in:

Let’s talk!