Event Manager

‘Great communication begins with connection’ – Oprah Winfrey

Een samenwerking met mij geeft jou in de aanloop naar het evenement meer rust en meer overzicht. Je hoeft het niet allemaal zelf te doen, maar je kunt rekenen op een ervaren Event Manager die precies weet wat er in de voorbereidingsfase én tijdens het evenement zelf moet gebeuren. En vervolgens zorgt dát het gebeurt.

Grip en overzicht

Natuurlijk kijken we vooraf hoe we onze samenwerking invullen, zodat het op een manier gaat waarbij jij je comfortabel voelt. Hoe dan ook betekent het voor jou dat je grip houdt op de organisatie van het evenement, maar zonder dat je jezelf vermoeit met het regelen van allerlei ‘kleine dingen’. Het betekent dat je precies op de hoogte bent van hoe het ervoor staat, maar zonder dat je zelf leveranciers of andere partijen achter de broek aan hoeft te zitten.

Om je een idee te geven: in de afgelopen jaren heb ik als projectmanager gewerkt voor evenementenbureaus, (online) reclamebureaus, een sportmarketingbureau en mooie opdrachtgevers waaronder: stichting CARMABI Nederlandse Antillen, Curaçao, InventDesign specialisten in creatieve LED, Adobe, Mazda, Old Amsterdam, Stibat Stichting Lege Batterijen en ICTZ. Projecten waar ik trots op ben zijn TEDxAmsterdam, Accenture Innovation Awards, The Next Web en de Young Capital Dutch College League. Neem ook een kijkje bij mijn portfolio >>

De voordelen

  • Ik begrijp hoe belangrijk persoonlijk contact is bij het overbrengen van een boodschap en het (letterlijk) in beweging brengen van mensen.
  • Het succes van een evenement zit in de beleving ervan. De basis hiervoor wordt al gelegd bij het invullen van het creatieve concept; dit neem ik graag op mij.
  • Ik heb ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van evenementen in allerlei soorten, maten en settings. Ik ken het klappen van de zweep, weet waar de valkuilen zitten en welke details voor bezoekers het verschil maken tussen ‘leuk’ en ‘fantastisch’.
  • Ik ben pro-actief, meedenkend en kijk ver vooruit, waardoor belangrijke beslissingen al in een vroeg stadium genomen kunnen worden en acties in gang gezet worden.
  • Mijn netwerk zit vol met expertise op allerlei verschillende vlakken. Is er extra ondersteuning nodig, dan is dat snel geregeld.
  • Ik ben creatief en kan zorgen voor de finishing touch.
  • Mijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk!

GRAAG MAAK IK KENNIS MET JOU!

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennismaken! Vul het contactformulier in:

Let’s talk!