FOOD

GEZONDE VOEDING – PART OF MY LIFESTYLE

Actief en energiek leven kan alleen als je ook je voeding aanpakt.

Gezonde voeding is voor mij ontzettend belangrijk. Ik ben me heel bewust van wat ik in mijn mond stop. Ik leef een actief leven en wil dagelijks het maximale uit mezelf halen. Dankzij mijn gezonde levensstijl sta ik elke dag energiek op en kan ik maximaal presteren op elk gebied.

Gezond eten en veel sporten zijn al jaren vaste onderdelen in mijn leven. Toen ik vijf jaar geleden met CrossFit begon at ik naar mijn idee goed. Ik vermeed zoveel mogelijk suikers en pakjes en zakjes uit de supermarkt. Ik kocht verse groente en experimenteerde met superfoods. De afgelopen jaren heb ik zoveel meer geleerd over voeding. Er is ontzettend veel over te lezen, maar het belangrijkste is dat je doet wat goed bij jou voelt. 

Wil je resultaat behalen tijdens je trainingen dan moet je ook echt met je voeding aan de slag. Want hoe hard je ook traint, als je concrete resultaten wilt boeken, zul je op het gebied van voeding de juiste aanpassingen moeten doen. Dit heb ik zelf ondervonden tijdens 10 weken voedingsbegeleiding bij CrossFit Hoorn waarbij mijn doel het opbouwen van spiermassa was. Ontzettend leerzaam en goed om eens te zien wat voeding met je lichaam kan doen.

In mijn Food Blogs deel ik naast recepten ook mijn eetschema’s en ontdekkingen over voeding.

Niets Gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op