Sinds 2021 werk ik samen met full service event bureau La Sensa.

La Sensa organiseert al ruim 13 jaar gedenkwaardige, hoogstaande events in België. Buitengewone momenten creëren en bijzondere herinneringen. Als partner van La Sensa in Nederland regel ik alle logistiek en events boven de rivieren. Als wingwoman en rechterhand van eigenaresse Kirsten deel ik de sterke visie van La Sensa. 

Het verhaal is te mooi om alleen voor België te bewaren, daarom brengen we deze mooie momenten ook naar Nederland. 

De persoonlijke aanpak, de warme ongedwongen sfeer en tot in detail georganiseerd. Dat kenmerkt de events van La Sensa. Het team staat in voor heel de planning en organisatie van jouw dag. Of dit nu een huwelijk is, babyborrel of business event. 

Een huwelijk. Een dag vol liefde. Liefde voor elkaar en alle dierbaren om je heen. Een buitengewoon moment. Een dag die je nooit vergeet.

Het plannen en regelen van alles rondom een huwelijk vergt veel tijd en energie. Van de uitnodiging tot de bloemen op de tafels. Stress en taken die wij graag van je overnemen. 

Mijn zakelijke insteek komt door mijn achtergrond in marketing, communicatie en evenementen. Ik pak elk moment aan om bijzondere momenten te creëren op professionele wijze.

Een huwelijk is een event op zich. Een event met een start en finish. Een dag wat memorabel hoort te zijn, waar een ieder warme gevoelens aan over houdt. 

Vier de liefde, geniet samen met je dierbaren. Wij doen de rest.

Wedding Martine en Emiel

Op 1 oktober 2016 ben ik zelf getrouwd. Eerder dat jaar, de avond voor mijn verjaardag, op 13 januari vroeg Emiel mij ten huwelijk. Wat was ik ontzettend blij. We zijn al 11 jaar samen en hebben al zoveel meegemaakt. Ik wil de liefde vieren met hem en onze lieve familie en vrienden om ons heen. 

Al snel werd duidelijk dat we nog dit jaar willen trouwen. Het voorjaar en de zomer kwam te snel, dus kozen we voor het najaar. We hadden een kleine 9 maanden om het huwelijk te organiseren, we zijn dus meteen van start gegaan. 

Wij kozen ervoor om mijn lieve vriendin Myriam in te schakelen voor de organisatie van ons huwelijk. Wij zijn samen een heel goed team, dat wist ik zeker. We kennen elkaar van onze studie Media & Entertainment Management waar we beide richting kozen van de event branche. We hebben samengewerkt bij een heel mooi evenementenbureau en dus kennen we de klappen van de zweep. 

Het was fijn om de organisatie samen met iemand te delen. Als bruid moet je al zoveel keuzes zelf maken, de trouwjurk, ringen, bloemen en geloftes. Hulp bij design, planning, coördinatie vooraf en op de dag zelf, bespaarde veel tijd en stress. 

1 oktober 2016 was een stralende dag. Het leek wel een zomerdag, de zon scheen volop al tijdens het moment dat ik klaar zat voor haar en make-up. De ochtend was spannend maar ook heel relaxed. Het mooiste moment van de dag vond ik het moment van elkaar zien. Dat was bij ons thuis. Emiel had bij zijn ouders geslapen en haalde mij op. Wat er op dat moment door mij heen ging, is onbeschrijfelijk. Zoveel liefde en blijdschap.

Wat mij heel erg is bijgebleven van de dag, is het vieren van de liefde samen met je lieve familie en vrienden om je heen. Al die mensen die speciaal voor jou komen, hun best hebben gedaan om er fantastisch uit te zien en zichtbaar zien genieten. Ik zie de lachende gezichten voor me en word daar nog steeds blij van. 

Mijn zus die me twee dagen later belt en nog steeds overrompeld is. ‘Wat was het mooi he? Het was echt een hele mooie dag. Na de mooie ceremonie heb ik ook heerlijk buiten in de zon genoten van alles lieve vrienden en familie om ons heen. Heerlijk eten, dansen en echt genieten. Klinkt misschien gek, maar echt de mooiste dag uit mijn leven tot nu toe!’. Hoe lief is dat?

Mail ons