‘Great communication begins with connection’ – Oprah Winfrey

Event designer

Een samenwerking met mij geeft jou in de aanloop naar het event event rust en overzicht. Je hoeft het niet allemaal zelf te doen, maar je kunt rekenen op een ervaren event designer die precies weet wat er in de voorbereidingsfase én tijdens het event zelf moet gebeuren. En vervolgens zorgt dát het gebeurt.

Natuurlijk kijken we vooraf hoe we onze samenwerking invullen, zodat het op een manier gaat waarbij jij je comfortabel voelt. Hoe dan ook betekent het voor jou dat je grip houdt op de organisatie van het evenement, maar zonder dat je jezelf vermoeit met het regelen van allerlei ‘kleine dingen’. Het betekent dat je precies op de hoogte bent van hoe het ervoor staat, maar zonder dat je zelf leveranciers of andere partijen achter de broek aan hoeft te zitten.

Dankzij mijn partnership met full service event bureau La Sensa uit België, brengen we de Belgische allure naar Nederland en creëren we met het team gedenkwaardig events in Nederland, België en daarbuiten. La Sensa boutique events zijn tijdloos en tot in detail georganiseerd. Met een atelier in België van 8000m hebben we alle expertise onder 1 dak. Dat betekent dat we met de uitgebreide collectie aan huurmaterialen & styling voor elke vraag een oplossing kunnen bieden. Wij geloven dat een event pas geslaagd is wanneer aan de kleinste details is gedacht.

Sinds 2018 werk ik als event marketeer voor ilionx. Ik ben onderdeel van het Marketing & Communicatie team waarbij naast event organisatie marketing en communicatie projecten onderdeel zijn van de job. Naast event organisatie kijk ik naar de content, communicatie en data rondom een event en hoe we het event het beste in de markt kunnen zetten. Beurzen, kennis- en netwerkevents, workshops en webinars in (zorg) IT zijn succesvol gebleken. 

Verder heb ik, deels freelance, mooie projecten en events neergezet voor o.a. evenementenbureaus, (online) reclamebureaus, een sportmarketingbureau: ICTZ, BLU, Mazda, Old Amsterdam, Stibat Stichting Lege Batterijen, Adobe, TNW, TedX Amsterdam, Accenture en InventDesign specialisten in creatieve LED. 

Neem een kijkje op en mijn LinkedIn-pagina en ontdek meer over mij.

Werken met mij een meerwaarde? Ontdek het zelf.

 • Ik begrijp hoe belangrijk persoonlijk contact is bij het overbrengen van een boodschap en het (letterlijk) in beweging brengen van mensen.
 • Het succes van een evenement zit in de beleving ervan. De basis hiervoor wordt al gelegd bij het invullen van het creatieve concept; dit traject ga ik graag met je aan. 
 • Ik heb ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van evenementen in allerlei soorten, maten en settings. Ik ken het klappen van de zweep, weet waar de valkuilen zitten en welke details voor bezoekers het verschil maken tussen ‘leuk’ en ‘fantastisch’.
 • Ik ben pro-actief, meedenkend en kijk ver vooruit, waardoor belangrijke beslissingen al in een vroeg stadium genomen kunnen worden en acties in gang gezet worden.
 • Mijn netwerk zit vol met expertise op allerlei verschillende vlakken. Is er extra ondersteuning nodig, dan is dat snel geregeld.
 • Ik ben creatief en kan zorgen voor de finishing touch.
 • Mijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk!

Martine in a heartbeat

 • Mijn drang om het maximale uit mezelf te halen is groot. Ik ben een ondernemend type en kom graag op onbekend terrein. Zo haal ik enorm veel nieuwe energie uit de reizen die ik maak en is het doel om dit ook met mijn eigen onderneming te doen;
 • Altijd in beweging. In werk en daarbuiten. That’s me. Tot het uiterste gaan tijdens mijn CrossFit trainingen. Mijn hoofd legen tijdens het hardlopen en rust pakken op mijn SUP board. Stand Up Paddling geeft mij het gevoel van vrijheid. Ik heb zelfs papieren als SUP coach. Samen het water op, dan verschijnt er altijd een glimlach op mijn gezicht;
 • Mijn gezonde levensstijl geeft enorm veel energie. Gezond eten, veel bewegen en bewust met mijn lichaam omgaan. Dit resultaat in betere werkprestaties en een energieker en gelukkiger leven;
 • Ik word blij van positieve en gemotiveerde personen die net als ik de drang hebben om iets moois te creëren.
 • Mijn persoonlijke aanpak kenmerkt mij, geen vage e-mails of lange whatsapp berichten maar echt contact zodat we de lijnen kort houden en samen gaan voor het beste resultaat. Graag vertel ik je nog veel meer over wie ik ben. Het liefste doe ik dit live, onder het genot van een kop latte of thee


Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in.

Let’s talk!