Virtual Assistant

Jouw business, jouw succes, jouw vrijheid

Ondernemen is leuk! Of toch niet altijd? Ben jij ondernemer en heb je soms het gevoel dat je geen grip hebt op zaken? En focus verliest op de acties die voor je liggen?

Stop met 100 dingen tegelijk willen doen. Je hoeft geen duizendpoot te zijn. Voel de vrijheid als ondernemer. Deel je agenda precies zo in zoals jij wilt. Behoud de focus en werk aan groei.

Zet de eerste stap naar meer vrijheid.

Schakel mij in als Virtual Assistent.

Wat kan ik voor je doen?

Een samenwerking met mij als virtual assistant geeft jou meer rust en tijd voor zaken die jouw focus verdienen. Jij wilt je business laten groeien. en weet dat je het niet meer allemaal alleen kan doen. Zet mij slim in op zaken die jou wat minder goed liggen, laat mij dingen uitzoeken en leer van mij.

Samenwerken met mij geeft jou meer vrijheid

Focus houden is als ondernemer heel belangrijk. Je weet precies wat je wilt bereiken maar door de randzaken en groeiende to do lijst kan jij je onvoldoende focussen op de acties die voor je liggen.

 • Je wilt de mails wel beantwoorden maar het gesprek met die nieuwe klant moet dan wachten. Zonde!
 • Je wilt zelf wel een workshop, meeting of epic event organiseren, maar je kunt je beter bezighouden met de inhoud.
 • Een blog of artikel schrijven vind je leuk, maar wie kijkt deze na en zorgt dat deze op de juiste plek terechtkomt op de juiste dag en tijd?
 • Heerlijk hoor als de administratie weer op orde is, maar het kost altijd zoveel tijd. Die uren had je vandaag ook kunnen steken in uitwerken van nieuwe programma’s.
 • Het uitzoeken van die verzekering, nieuwe social media tool en het bekijken van een vlucht nu ze nog goedkoop te vinden zijn, stel je toch nog maar even uit. De plicht roept, je agenda staat vandaag vol met afspraken.

‘Andere mensen helpen geeft mij energie’.

Jij bent een ondernemer die:

Niet gaat voor gemiddeld.

Kiest voor vrijheid op ieder vlak.

En dat is juist waar ik je bij kan helpen.

Met mijn brede werkervaring en de juiste drive ben ik de VA die jou meer vrijheid geeft!

Welke specifieke taken pak ik voor je op?

 • Ben je het overzicht kwijt in je to do’s? Dan ben ik er om je te helpen. Ik ben het gewend directeuren te ondersteunen bij het maken van planningen en overzichtslijsten en beheer van de agenda. Uiteraard zorg ik dat afspraken gemaakt worden en goed op elkaar zijn afgestemd.
 • Ook bied ik ondersteuning bij marketing en communicatie activiteiten, waaronder het bijhouden van social media kanalen, website(s), blog(s) etc.
 • Ik organiseer een event van A tot Z. Een netwerkborrel, beurs, congres of een personeelsfeest. Maar ook workshops, retraites of productlanceringen.
 • Ik vind een geschikte locatie voor je event en ga ook echt op locatie bezoek.
 • Ik maak de beste draaiboeken. Uitgebreid maar niet te lang van stof.
 • Ik regel het drukwerk en verzorg de facturatie. Ook beheer ik het klantcontact. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen dus ook in jouw klanten en leveranciers.
 • Schrijven vind ik heerlijk. Ik heb ervaring met het schrijven van stukken voor websites, blogs en interviews met medewerkers. Dat vind ik nou echt heel leuk. Mensen op hun gemak stellen en een super leuk gesprek met ze hebben zodat ik een top stuk kan schrijven.
 • Praktische zaken regelen zoals je administratie, het nabellen van debiteuren. Documenten ontwikkelen en archiveren. Klantenservice en sales support. Yes, Yes, Yes, Yes, Yes!

Tarieven

Benieuwd naar mijn tarieven? Neem dan contact met mij op door het invullen van onderstaand formulier.

Graag plan ik een afspraak in. Het liefste in real life. Een klik is namelijk ontzettend belangrijk in mijn werk.

Natuurlijk kijken we in het gesprek of ik je kan helpen met de werkzaamheden die jij graag uit handen wilt geven.

SAMEN maken we een plan!

Let’s talk