Waarom ik in de de kracht van events geloof

In a world of algorithms, hashtags and followers,
know the true importance of human connection

Ik geloof in persoonlijk contact. Pas wanneer je elkaar recht in de ogen kunt aankijken, dan maak je écht contact. Dan ontstaat ruimte om elkaar te inspireren, van elkaar te leren of elkaar in beweging te brengen. Te ontdekken wat de ander bezig houdt, waarvan hij of zij ’s nachts wakker ligt of juist intens van geniet.

Met een evenement creëer je een oprecht, puur contactmoment

Het internet en alle mogelijkheden zijn in velen opzichten geweldig: de hele wereld ligt aan onze voeten, we hebben toegang tot alle denkbare informatie en in een oogwenk contact met mensen waar ook op de aarde. Fantastisch! Tegelijkertijd is contact via digitale kanalen en social media vaak onpersoonlijk en oppervlakkig. Non-verbale communicatie is grotendeels afwezig, waardoor digitale communicatie niet altijd compleet aanvoelt.

Dat is één van de redenen waarom een evenement zo’n krachtig communicatiemiddel is. Je neemt de bezoeker mee in jouw wereld waarin je jouw visie of merk  tot leven hebt gewekt. Er is ruimte om daadwerkelijk contact te maken en zo de boodschap over te brengen.

Wat kan ik voor je doen?

Ik ondersteun en ontzorg ondernemers en organisaties bij het organiseren van evenementen in alle soorten, maten en settings. Ik neem een compleet evenement onder mijn hoede, of spring bij op het moment dat er extra hulp nodig is.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op via het formulier hieronder.

Let’s talk