‘Remember this moment.

Cherish this story.

Celebrate life.’

Weddings

Sinds de start van 2021 heb ik een partnership met full service event bureau La Sensa.

La Sensa organiseert al ruim 13 jaar gedenkwaardige, hoogstaande events in België. Buitengewone momenten creëren en bijzondere herinneringen. Als partner van La Sensa in Nederland regel ik alle logistiek en events boven de rivieren. Als wingwoman en rechterhand van eigenaresse Kirsten deel ik de sterke visie van La Sensa. 

Het verhaal is te mooi om alleen voor België te bewaren, daarom brengen we deze mooie momenten ook naar Nederland. 

De persoonlijke aanpak, de warme ongedwongen sfeer en tot in detail georganiseerd. Dat kenmerkt de events van La Sensa. Het team staat in voor heel de planning en organisatie van jouw dag. Of dit nu een huwelijk is, babyborrel of business event. 

Een huwelijk. Een dag vol liefde. Liefde voor elkaar en alle dierbaren om je heen. Een buitengewoon moment. Een dag die je nooit vergeet.

Het plannen en regelen van alles rondom een huwelijk vergt veel tijd en energie. Van de uitnodiging tot de bloemen op de tafels. Stress en taken die wij graag van je overnemen. 

Mijn zakelijke insteek komt door mijn achtergrond in marketing, communicatie en evenementen. Ik pak elk moment aan om bijzondere momenten te creëren op professionele wijze.

Een huwelijk is een event op zich. Een event met een start en finish. Een dag wat memorabel hoort te zijn, waar een ieder warme gevoelens aan over houdt. 

Vier de liefde, geniet samen met je dierbaren. Wij doen de rest.

Mijn eigen wedding

Op 1 oktober 2016 ben ik getrouwd. Een onvergetelijke dag, maar echt. Ik heb zoveel mooie herinneringen aan deze dag. 

Eerder dat jaar, de avond voor mijn verjaardag op 13 januari 2016, vroeg Emiel mij ten huwelijk. We zijn op dat moment 11 jaar samen en hebben al veel meegemaakt. We willen onze liefde vieren, samen met onze lieve familie en vrienden om ons heen. 

Al snel werd duidelijk dat we nog dit jaar willen trouwen. Het voorjaar en de zomer kwam te snel, dus kozen we voor het najaar. We hadden een kleine 9 maanden om het huwelijk te organiseren, we zijn gelijk van start gegaan. 

Het huwelijk moest helemaal Martine & Emiel zijn. We houden van mooie dingen, lekker eten en een goed glas wijn. Bovenal houden we van mensen om ons heen en van een goed feest. De dag moet relaxed zijn, met oog voor detail. Tot in de puntjes uitgewerkt in het thema herfst, met kleurrijke bloemstukken en ‘naked cake’ in style.

De dag moet relaxed zijn, met oog voor detail.

We kozen ervoor om mijn lieve vriendin Myriam te vragen als ceremoniemeester. We kennen elkaar van onze studie Media Management waar we beide de richting kozen van de event branche. We hebben samengewerkt bij een heel mooi evenementenbureau, kennen de klappen van de zweep en zijn goed op elkaar ingespeeld. Het was fijn om iemand te hebben die helpt en meedenkt. Als bruid moet je al zoveel keuzes zelf maken, de trouwjurk, ringen, bloemen en geloftes. Hulp bij design, planning, coördinatie vooraf en op de dag zelf, bespaart veel tijd en stress. 

1 oktober 2016 was een droom in vele opzichten. Het moment dat we elkaar voor het eerst zagen was onbeschrijfelijk. Een dag vol emoties. Wat mij heel erg is bijgebleven van de dag, is het vieren van de liefde samen met je lieve familie en vrienden om je heen. Ik zie de stralende gezichten voor me en word daar nog steeds blij van. 

Dit was de mooiste dag uit mijn leven!

‘Wat was het mooi he?’, zegt mijn zus als ze mij twee dagen na ons huwelijk belt. ‘Ik heb zo genoten, het klinkt misschien gek om uit mijn mond te horen: dit was de mooiste dag uit mijn leven!’. Dankbaar ben ik nu ik voor andere mensen die once in a lifetime momenten mag creëren. Die blije herinneringen, voor altijd. Daar doe ik het voor.

Ben je verloofd? Let’s talk!